Ryhdy MAGNETIX-jälleenmyyjäksi

Blog Beraterwerden

Uusi vuosi on vielä nuori! On muutoksen aika, eikö niin? Kaikki tietävät tyypilliset ohjeet, kuten terveellinen ravinto tai enemmän urheilua. Meillä on vaihtoehto sinulle: aloita MAGNETIX-jälleenmyyjänä!

INNOSTA IHMISIÄSI YMPÄRILLÄSI

MAGNETIX jälleenmyyjät levittävät iloa ja jakavat hyvinvointia. Ja mikä parasta, voit myös samalla ansaita rahaa! Ainoa vaatimus on ilo myyntityöstä ja intohimo koruja ja hyvinvointia kohtaan. MAGNETIX Wellness jälleenmyyjänä innostat kanssaihmisiä kauniilla magneettikoruilla ja hyvinvointituotteilla!

Itsenäinen kokopäivätyö tai työ sivutoimisesti

Joustava ja luova: MAGNETIX-jälleenmyyjänä olet oma pomosi, jolla on vapaa mahdollisuus ajanhallintaan. Sinä päätät, milloin ja kuinka paljon aikaa työhön käytät ja mahdollisuus järjestää omat Magnetix-aikataulusi  henkilökohtaiseen päivittäiseen aikatauluusi. MAGNETIX Wellness sopii kaikille ikäryhmille ja kaikkiin elämäntilanteisiin!

Etsitkö houkuttelevaa sivutyötä, jotta voit tarjota itsellesi jotain ylimääräistä hyvää?

Tällöin tule meille!

Oletko äiti / isä ja haluaisitko täyttää perheen rahastoa hieman, kun lapset ovat päiväkodissa tai koulussa?

Tällöin tule meille!

Oletko opiskelija ja etsit joustavaa osa-aikatyötä, jossa olet itsesi pomo?

Tällöin tule meille!

Eläkkeellä oleminen on sinulle liian tylsää?

Jaa ilolla kanssamme MAGNETIX Wellness  ja tule meille!

Olipa kyseessä yksityiset kotikutsut, kauneussalonki tai toimisto-kutsut, MAGNETIX-jälleenmyyjänä esittelet tuotteitamme monipuolisissa paikoissa. Milloin ja kuinka paljon työtä haluat tehdä, se kaikki on sinun vallassasi.

Tervetuloa tiimiin

Jälleenmyyjäksi ryhtyessäsi sinulle tarjotaan niin sanotusti sponsori lähialueeltasi. Kokeneet MAGNETIX jälleenmyyjät vastaavat kysymyksiisi aloitus- ja kasvuvaiheessa. Säännöllinen tietojenvaihto Facebookissa, zoom-puhelut ja tapaamiset helpottavat myös aloittamista. Sinun ei tarvitse täyttää mitään minimimyyntimäärää aloittaaksesi liiketoiminnan. Aloita ilman paineita ja nauti työstäsi!

kuinka aloitat MAGNETIX-jälleenmyyjänä?

Helppoa! Ota yhteyttä suoraan valitsemaasi MAGNETIX-jälleenmyyjään tai täytä seuraava lomake ja me hoidamme loput

 

Hyväksyn yhteystietoni välittämisen Magnetix-jälleenmyyjälle.

Olen samaa mieltä siitä, että Magnetix Wellness GmbH saa käyttää antamiani tietoja yhteydenottoon, kommunikointiin kanssani ja viestieni käsittelyyn. Tämä koskee erityisesti sähköpostiosoitetta ja puhelinnumeroa edellä mainittuun tarkoitukseen. Tietosuojakäytäntöä voi tarkastella täällä.*

Tietosuoja

* Pakollinen kenttä

Tallennamme yhteystietosi vain ottaaksemme sinuun yhteyttä. Pyynnöstäsi poistamme tiedot välittömästi.

 

Jos sinulla on kysyttävää, tiimimme neuvoo mielellään! Lähetä sähköpostia tai soita meille numeroon (0)9 – 3158 1741 ma-pe, 10:00 – 18:00