MAGNETIX menestystarina: Maria Klamminger

06 Maria Klamminger Fi

Olen koulutukseltani kokki ja kolmen aikuisen tyttären äiti. Asuinpaikkani on 25 km: n päässä valtion pääkaupungista Grazista / Styriasta, Itävallasta ja sieltä matkustan kotikutsuista toiseen


 

★ Aloitukseni★

Tätini magneettisen rannekkeen kautta tutustuin MAGNETIX Wellnessin magneettikoruihin. Hän kertoi minulle magneettisten korujen vaikutuksesta, joten tulin uteliaaksi ja halusin tietää lisää magneettien vaikutuksesta. Tätini antoi minulle MAGNETIX Wellnessin kuvaston ja varasin kotikutsut nykyiseltä sponsoriltani Ingrid Harreriniltä.
Tuolloin olin kokki ja minulla oli jatkuvaa selkäkipua. Jo kolmen viikon päästä magneettikoruja käytettyäni olin oireeton. Tämä innosti minua jo alusta alkaen MAGNETIXin hyvinvointituotteisiin.

Yksi tyttäristäni oli vuonna 2013 oli sisäoppilaitoksessa, itse yksinhuoltajaäitinä ajattelin, että voisin saavuttaa lisäansioita pitämällä yhdet tai kahdet magneettikorukutsut.😃 Niinpä minusta tuli jälleenmyyjä ja sitten itsenäinen ammatinharjoittaja vuonna 2014. Johtuen innostuksestani MAGNETIX- tuotteisiin liiketoimintani kehittyi niin hyvin, että entiselle työlleni kokkina ei jäänyt enää aikaa.

 

★ Reseptini menestykseen ★

Innostukseni on houkutellut muitakin aloittamaan magneettikorujen myynnin. Tuloksena hyvinvointia keholle ja samalla voi myös ansaita rahaa. Olen onnistuneesti rakentanut pienen tiimin.
Minun suurin vahvuuteni on magneettikorukutsut. Minulla on noin kolme tai neljä kutsua viikossa ja kun minulla on näyttely, lapseni tukevat minua.

 

★ Saavutukseni ★

Motivaationi ja monien magneettikutsujen kautta, joita pidän joka viikko, olen ollut osallisena viimeisillä voittomatkoilla . Olen myös saavuttanut matkan kahdelle henkilölle, jonka hyödyntää aina tyttäreni, koska aina joku voi liittyä mukaani. Ilman MAGNETIX Wellnessiä emme olisi kokeneet Bangkokkia, Kreetaa, Mallorcaa, Marbellaa ja nyt matka Kuubaan on tulossa.
Olen ansioillani voinut myös ostaa uuden auton ja elän nyt onnellista ja nautittavaa elämää.

 

➚ Tavoitteeni➚

Tavoitteenani on laajentaa tiimiäni, jotta voisin motivoida enemmän ihmisiä ja innostaa magneettikorujen pariin.
Haluan myös olla mukana kaikilla voittomatkoilla.


Lopuksi haluan sanoa:
“Jos et kokeile, et koskaan saa tietää olisitko onnistunut. Jos et kokeile, et koskaan saa tietää olisitko onnistunut.”

Eikä siinä kaikki Magnetix Wellness kautta olen saanut monia uusia ystäviä asiakkaista ja jälleenmyyjistä.