MAGNETIX menestystarina: Barbara Meuser

11 Barbara Meuser Fi

Minulla on pieni yritys, jossa myyn vain MAGNETIX Wellness-tuotteita. Ennen sitä olin äiti ja kotirouva.
58-vuotiaana aloitin sivutoimisena magneettikorujen myynnin.


 

★ Aloitukseni★

Magneettikorut esiteltiin minulle vuonna 2006 lounastauon aikana koulutuksessa. Kaikki naiset ryntäsivät tutustumaan magneettirannekkeisiin, vain minä en innostunut asiasta. Korut ja niiden vaikutus eivät kiinnostaneet minua sillä hetkellä. On erittäin mielenkiintoista, kuinka torjuvasti me joskus reagoimme tuntemattomiin asioihin, vaikka emme vielä tiedä, miten ne voivat muuttaa elämäämme.
Jos joku olisi kertonut minulle silloin, mitä elämäni tulee olemaan 12 vuotta myöhemmin, olisin lyönyt vetoa talostani ja pihastani, ettei se näytä samalta kuin tänään.

 

★ Reseptini menestykseen ★

Muiden ihmisten auttaminen on aina ollut minulle tärkein asia. Omien positiivisten kokemusten ansiosta avun tarjoaminen on aidosti helppoa.

Magneettien vaikutuksesta kertominen asiakkaille on todella helppoa. Joka kerta, kun asiakkaat tulevat myymälääni, messuille tai markkinoille kerron aina innoissani MAGNETIX
Wellness-tuotteista ja näin asiakkaat tutustuvat niihin. Tästä johtuen MAGNETIX -hyvinvointiliiketoimintamallini toimii melkein itsestään.

★ Saavutukseni ★

Vuodesta 2010 lähtien olen ollut melkein jokaisella suurella palkintomatkalla. Minulle on kuitenkin hienointa, että olen vuosien varrella rakentanut suuren tiimin ihanista uusista ihmisiä, jotka ovat tulleet elämääni MAGNETIX Wellnessin kautta.
On hienoa nähdä, kuinka tiimitoverienkin elämä muuttuu niin myönteisesti. Olen hyvin kiitollinen siitä.
Mielenkiintoinen tosiasia: ensin kieltäydyin rakentamaan tiimiä, koska halusin vain myydä pienessä mitassa sivutoimena. Mutta niinkuin usein elämässä on, asiat tapahtuvat aina eri tavalla kuin luulet.

 

➚ Tavoitteeni➚

Suurin tavoitteeni on, että useammat ihmiset käyttäisivät magneettikoruja ja tutustuisivat niihin paremmin. Mottoni on aina “Jokainen positiivinen palaute asiakkailta saa minut onnelliseksi ja on kuin sielun ruokaa minulle.”
Ja rahalla ostan leipäni.


 

 

Ryhdy jälleenmyyjäksi