MAGNETIX menestystarina: Brigitte Ball

19 Brigitte Ball Fi

 

Minä, Brigitte Ball, olen kolmen lapsen äiti ja työskentelin sairaalassa 21 vuotta . Sen jälkeen olen ollut magneettikoru- ja hyvinvointituotteiden jälleenmyyjänä Magnetix Wellnessillä.


 

★ Alkuni ★

12 vuotta sitten huomasin MAGNETIX Wellness tuotteet joulumarkkinoilla ja ihastuin välittömästi omaperäisiin magneettikoruihin. Tämä tapahtui minun vanhempainvapaallani. Tuolloin puuttui kosketus muihin ihmisiin. Heidi, sponsorini, tarjosi minulle tuolloin magneettikoruja paitsi ostettavaksi myös jälleenmyyjänä myytäväksi. Se oli mahtavaa ja näin pääsin jälleen ihmisten pariin!

 

★ Reseptini menestykseen ★

1. Magneettikorukutsut

Hyvin nopeasti opin arvostamaan kutsujen ilmapiiriä ja ystävällisiä suhteita emäntiin ja asiakkaisiin. Jotkut heistä ovat jääneet todellisiksi ystäviksi elämääni. Niiden joukossa on ainutlaatuisia ihmisiä, joita en olisi koskaan tavannut ilman ihania tuotteita.

2. Lojaalisuus vieraillemme:

Meidän täytyy rakentaa uskollisuutta kiittämällä heitä luottamuksesta ja tuesta. Tyytyväiset asiakkaat ovat loppujen lopuksi menestyksen avain.

3. Tieteenala ja organisaatio:

On tärkeää mainita, että jälleenmyyjän työ vaatii paljon kurinalaisuutta ja johdonmukaisuutta. Rakenteen ja organisaation kautta meillä on mahdollisuus työskennellä hyvällä tuulella ja hymyillen. Näin voimme käyttää energiaamme tehokkaasti ja onnistuneesti yhdistettynä vapaa-aika ja työ. Lopulla ajalla voimme keskittyä lapsillemme ja seurata heitä erilaisiin aktiviteetteihin ja löytää aikaa omiin vapaa-ajan tarpeisiin. Tämä oli vaikeaa aikaisemman työni vuoksi, koska minun piti työskennellä paljon viikonloppuisin, juhlapäivinä ja öisin. Perheeni valitti usein, että en ollut koskaan heitä varten. Onneksi nyt on paljon paremmin!

4. Lähesty ihmisiä ja kuuntele :

Tutustu kaikkiin tuotteisiin liittyviin asioihin. Tuotteesta keskustelu on niin helppoa. Joskus parempi kuunnella kuin puhua liikaa. Annan aina ihmisille yhteystietoni, jotka ovat esitteissä ja kuvastoissa, joita on aina mukanani. Ja se toimii. Lähes kaikki ihmiset ottavat minuun yhteyttä!

5. Muita ehdotuksia:

Muistuta asiakkaita korukutsuista ja uusien korukutsujen varauksista. Ja kysy uudestaan ja uudestaan, jos joku on kiinnostunut jälleenmyyjäksi ryhtymisestä.

★ Menestykseni ★

Kehittyminen tiimin kanssa on toinen tuottoisa tulonlähde. Pystyn matkustamaan paljon 3 lapsen kanssa . Perhematkat 5 hengelle ovat paljon kalliimpia kuin 4 hengelle.

Aloitin itsenäisenä ammatinharjoittajana , tänään pyöritän liiketoimintaa mieheni ja poikani kanssa. Meillä on myös omat toimistot ja myymälä, jossa esitellään upeita tuotteita . Olemme dynaaminen tiimi, josta olen hyvin ylpeä ja josta olen kiitollinen.

 

➚ Toiveet ja tavoitteet ➚

Haluamme toimia aktiivisesti ranskassa ja kehittää liiketoimintaamme siellä. Tavoitteenamme on laajentaa yli rajojemme.

MAGNETIX Wellness on uusien innovatiivisten tuotteiden suuri seikkailu. Meille todellinen käännekohta elämässämme.


 

 

Ryhdy jälleenmyyjäksi